DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Dianz Vitamilk Booster untuk banyakkan susu badan


Lepas cuba #vitamilk, CIK B rasa nak meletup?!!Ini betul2 bukan cobaan!
.
Nak cuba? Susu kurang? Jenuh pam tapi susu ciput? Jeling kawan pam dapat banyak?
===========================
.
πŸŽ‰ #DIANZVITAMILK SESUAI untuk
🌺 Wanita yang telah Berkahwin
🌺 Wanita yang inginkan Zuriat
🌺 Wanita yang Mengandung
🌺 Wanita yang Menyusu
.
.
Berminat nak mencuba ?
WHATSAPPπŸ’šπŸ’š : +6013 3725748 πŸ˜„
.
CARA MAKAN :
1 sachet sehari selepas sarapan
koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu di bancuh.
1 box / 30 sachet ( kegunaan 1 bulan )
tp awas ! makan 3 sachet ramai dah bengkak susu jadi lah cik B dah bengkak sgt , makan selang sehari ye.
.
.
πŸŽ‰ DIANZ VITAMILK BERFUNGSI Meningkatkan pengeluaran susu badan, menambahkan tenaga, menguatkan rahim, menegangkan payudara dan punggung, kulit menjadi lembut , muka berseri dan 'pinky' dan menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit.
.
.
πŸŽ‰KEBAIKAN WANITA YANG INGIN MENDAPATKAN ZURIAT
πŸ’— Menguatkan Rahim, Memberi Kesimbangan Hormon Untuk Mendapat Zuriat.
.
.
πŸŽ‰ KEBAIKAN UNTUK WANITA YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI
πŸ’— Memberi kesimbangan nutri kepada ibu dan bayi.
πŸ’— Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda.
.
🌺 KANDUNGAN BAHAN UTAMA πŸŒΊ
Omega 3 - penting untuk minda
Kolegan ikan - membantu mengurangkan kesan rekahan kulit
Apricot & Delima - antioksidan dan memberikan tenaga
Madu - baik untuk usus dan kulit ibu dan bayi
.
.
Nak cuba tak?
Murah dan berbaloi-baloi tau.
RM65 sahaja tidak termasuk postage
RM72 Siap Postage Semenanjung
WHATSAPPπŸ’šπŸ’š : +6013 3725748 πŸ˜„









Continue reading...

Fame soft matte lips cream wow cantik betul kalernye..


BIBIR MENAWAN SERENDAH RM29
-------------------------------------------
Berdesup order masuk nak dapatkan #famecosmetics lip cream yang awesome ni! Hari-hari order masuk. Yang repeat order pun ramai. Katanya dah jatuh hati dengan Fame matte lip cream 😍

Kenapa mesti pilih Fame soft matte lip cream?
πŸ’‹Warna yang cantik
πŸ’‹Tahan lama
πŸ’‹Tidak mengeringkan bibir
πŸ’‹Mesra solat, mudah untuk dibersihkan
πŸ’‹Dengan kelulusan KKM

Berminat?
Ada 7 warna yang menarik menanti anda
πŸ’„Candy
πŸ’„Nude
πŸ’„Desire
πŸ’„Party
πŸ’„Fuschia
πŸ’„Gossip
πŸ’„Violet

Hanya RM29 sahaja tak termasuk postage

Beli 5 batang ke atas anda akan dapat FREE POSTAGE!

Whatsapp sekarang 013 3725748 😊




Whatsapp sekarang 013 3725748 😊
Continue reading...

DrGlow Trial Set Dah keluar..


Yeayyyyy!!Alhamdulillah Yang di nanti2 kan! Sebab ramai sgt Dr Glow lovers yg nak buat utk travel/ Ibadah umrah and of course yg teruja nak try.. Sudah boleh pos trial/Travel set kepada seluruh Malaysia ok!! Boleh whatsapp 013 3725748 untuk order.

Happy sgt2πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Sebulan juga boleh lasting
Trial/travel set
RM120
RM130 SS

30 ML CLEANSER
15 ML GLOW H20
DAY GLOW 8GM
FLAWLESS CREAM 8GM
SERUM 5 ML
Continue reading...

DRGLOW lulus KKM dan MOH Brunei




Ok nak bagitau ye drglow ni selamat digunakan, bahannya natural base dan yg penting ada KKM Malaysia KKM Brunei. Tak ada pengelupasan dan no hidroquinon. Produk drglow dah masuk pasaran Singapore, Brunei, Filipina, Cambodia, UAE, Paris, dan yang terbaru Indonesia😊 ready stok drglow RM200 free postage seluruh Malaysia nak order leh whatsapp 0133725748
Continue reading...
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada