DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Mahal la Beautskin Essence ni! Tak boleh bagi murah ke??






Saya selalu dapat sms dari customer yang tanya," berapa harga Beautskin Essence (BE) ni? Boleh dapat harga RM200 (harga ahli)  tak? Erm, kalau nak dapat harga ahli, jawapannya kena la jadi ahli dulukan..betul tak...:)

Ok pertama sekali, kepada sesiapa yang berminat nak try makan BE ni, bolehlah beli sekotak dulu. Memang la kalau di fikirkan budget, memang tercekik la sikitkan.. tambahan pula kalau nak ambik yang pakej tu, lagi la mahal!!Nak suruh suami sponsor pun memang terkejut la kan..kalau cik suami mampu ok la. 

Mula2 beli sekotak dulu, harga BE kalau ikut pasaran ialah RM240. Kalau beli dengan saya, RM220.00 sekotak tak termasuk kos pos. Maknanya, RM226 sekotak untuk Semenanjung dan RM230 untuk Sabah/Sarawak. Saya akan daftarkan jadi ahli secara percuma. Lepas tu, nila nak beli kotak yang kedua dan seterusnya, dapatlah harga ahli! Mudah je kan. Kalau dah jadi ahli pula, silalah dapatkan dengan Dealer yang pertama kali anda beli. Tapi kalau dealer tersebut tak ada stok, boleh je beli dengan saya (kalau ada stok, Insyaallah)..:)

UPDATE: Stok BE akan sampai Hari Selasa minggu depan. Jadi pada anda yang dah kehabisan stok dan dah cuba cari di tempat lain tapi tak ada, bolehlah contact saya. Boleh buat pre order dulu. Minggu depan bila stok dah sampai, boleh la buat bayaran. Untuk serious buyer only!!
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada