DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Hari Konvokesyen Nurathirah..







Si kecik nak tido..erm kalau dah ngantuk tu dah tak kira dah bising cam mana pun kalau dah ngantuk memang ngamuk je..ish tension tul..:)





Hari paling bermakna buat anak kedua saya, Nurathirah Syahindah yang berjaya menamatkan pra sekolah Tadika Iman di Taman Tasek Utama, Melaka. Teruja dan excited sebenarnya, ye lah nak tunggu anak2 kita masuk universiti dan dapat melihat konvokesyen mereka, tak pastilah kita ni masih ada lagi atau pun tidak..Namun saya selalu berdoa semoga mereka berjaya menjadi anak2 yang solehah di dunia dan di akhirat.


Alhamdulillah anak sulung saya Nursabrina Syahindah mendapat tempat Ke Dua dalam kelas untuk Sekolah Agama sebelah Petang..sebenarnya memang tak sangka langsung sebab tak lah rajin sangat baca buku..kalau tak kena paksa memang tak sah..selalu memang test volume je la kat rumah tu..:) semoga menjadi perangsang kepada adik2 nya untuk turut berjaya..UMI bangga ngan Kak Na!!





Stok Beautskin Essence..sambil nyusun2 dan kira2 berapa yang tinggal..stok belum sampai tapi dah ada yang buat bayaran..memang the hottest produk..so apa yang anda tunggu lagi..nak beli borong dalam 10 kotak, leh email atau sms saya..promosi pun saya dok buat ni..boleh klik kat sini ya..thanks.
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada