DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Pengumuman..COD dihentikan seketika..



Dah petang2 begini baru dapat update..hujan renyai2 di luar..memang sejuk. je dua tiga hari ni..kasut sekolah anak2 pun tak kering..dah anak gi sekolah pakai kasut hitam..erm nak buat macam mana kan..hujan rahmat..Alhamdulillah.

Insyaallah esok atau lusa saya akan buat promosi hujung tahun untuk produk2 yang pastinya terbaik dan paling panas di pasaran..dan yang paling utama harga sure berbaloi punya..tunggu ye entry akan datang..dan ada satu pengumuman penting untuk semua terutama mereka yang berminat untuk mendapatkan BE (Beautskin Essence) secara COD (Cash On Delivery). Untuk pengetahuan, saya terpaksa hentikan sekejap COD bermula hari ini hingga hari Khamis ini 8/11/2012 atas sebab2 yang tak dapat di elakkan..Insyaallah COD akan kembali seperti biasa pada hari Jumaat ini (9/11/2012). Mohon maaf sekali lagi ya..Yang pasti pembelian secara online masih di teruskan..so kepada anda yang nak beli secara online, amatlah di alu-alukan. 

NOTA: COD Area: Krubung Indah di Melaka. Kepada sesiapa yang nak COD, sila berhubung dengan saya dahulu. Saya hanya boleh jumpa di area Krubung samaada Krubung Indah atau Krubung Jaya pada jam 6 ptg ke atas. COD terpaksa di hentikan seketika bermula hari ini sehingga hari Khamis (8/11/2012). Insyaallah hari Jumaat (10/11/2012) COD kembali seperti biasa.
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada