DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Penting-Berhati-hati dengan penjual BE yg tidak sah!!







Assalamualaikum,

Ok hari ni nak update ada satu cerita saya dapat dari kawan yang mengatakan ada seller yang jual Beautskin Essence harga cukup murah, bawah RM190 lagi!! Mak ai terkejut la gak saya dengarkan..mana ada orang nak jual harga serendah tu sebab harga ahli pun RM200 tu..OK ini pesanan dari saya:

Jika ada seller tawarkan harga Beautskin Essence di bawah RM200, sila ambil perhatian kerana seller ini hanya ingin menipu duit anda sahaja!! Kesnya ramai yang komplen beritahu ada satu page ni jual RM190 siap cakap lagi stok memang banyak dan sentiasa ada..lepas je customer ramai yang bank in duit terus je page tu hilang tak dapat di kesan..ha ni kena hati2 tau..nak beli murah tapi dah kena tipu camno tu??

Kes ke dua, ada juga peniaga online tipu kata stok Beautskin Essence ready masuk beribu-ribu kotak..ha ni nak bagitau ya stokis negeri pun dapat 100 kotak je tau..inikan pula mobile stokis macam saya ni:) nampak nau menipu..

Kes ke tiga, ada satu group yang jual dan offer Beautskin Essence pada harga yang teramatlah murah, RM69 je sekotak..memang tak masuk akal tul!! Tu mesti yang tiruan, so hati2 lah ye pastikan anda beli dari stokis yang sah tau..macam saya..:)

 

Soalan Paling Popular?

1) Kenapa ada seller yang jual Beautskin Essence harga berbeza-beza?

 
JAWAPAN SAYA: Terpulanglah kepada seller sebab kami mengikut harga yang telah di tetapkan oleh HQ (SNE Marketing). Kebanyakan seller akan menjual harga dari RM220 hingga RM240 tapi ada juga yang menjual harga RM200 sekotak. Niat di hati saya menjual untuk membantu kawan2 untuk cantik dan sihat serta memperolehi kulit Insyaallah lebih cantik cun gebu.. macam mana anda tgk testimoni saya yg dah berjaya mencantikkan kulit serta sudi share testimoni di sini.. cuma pesan saya belilah dengan mereka yang bagus 'sales after service' ya..kalau beli harga murah tapi tak ada sales after service ni pun tak guna jugak kan..so pilihan di tangan anda..:)

 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada