DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

POS LAJU vs SKYNET


Salam,

Hari ni mood kurang baik sikit..tak tau la macam mana servis SKYNET ni. Kisahnya begini, hari Isnin baru  ni suami saya pergi pejabat pos seperti biasa untuk mengepos barang2 customer order. Tup2 tengahari tu ada customer call dah buat bayaran dan minta pos hari tu juga..ye lah kita ni tak sampai hati nak hampakan customer so husband pun pergi la skynet sebab kebetulan dah dekat ngan tempat kerja. Ingat ok la kan hari Rabu dah boleh hantar sampai kepada customer rupa2nya shipment delay. Yang tak sedapnya customer sure la tak puas hatikan asal tak sampai barang dia. Saya pun tak sangka jadi macam ni tau. Ingat bayar lebih sampai pun cepatlah. Terus call tanya, siap cakap short manpower. Erm tak tau la nak cakap tapi kalau boleh jangan la buat mcm ni kan kesian kat kami penjual ni yang ingat guna khidmat SKYNET sampai on time. Lain la guna POSLAJU kita semua sedia maklum memang ramai sampai tak terhandle nak hantar ke rumah2 customer. Saya sendiri pernah missed delivery bila guna POSLAJU ni sampai 3 hari baru dapat. Tension memangla tension tapi nak buat macam mana kan terima je la..Tapi harap2 POSLAJU dapat improve servis, begitu juga SKYNET.




OK PROMOSI HUJUNG TAHUN masih berjalan seperti biasa..yang nak beli Milky G sila grab cepat sebab harga memang marvelous 3 kotak je RM240..biasa RM270, so boleh grab cepat sementara tengah promosi ni, begitu juga Beautskin Essence, Felinna Inch Loss. Boleh tengok kat sini PROMOSI HUJUNG TAHUN yang kami adakan khas untuk pelanggan kami yang setia..:)
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada