DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Pure Marine Collagen GRED AAA restock..



Salam,

Alhamdulillah selamat sampai Pure Marine Collagen GRED AAA saya..:) Ada sesiapa nak order tak?

 
Ni masih dalam paket besar..sudah siap packaging lagi..:) Untuk pengetahuan kepada semua customer yang tunggu rumpai laut gred AAA(warna ungu) stok tak ada buat masa ni..tak tahu lagi bila ada.Sebab ketiadaan stok terutama RUMPAI UNGU ialah  di jemur terus dibawah matahari, manakala RUMPAI KUNING : di alas canvas semasa di jemur dibawah matahari. Disebabkan itulah, sekarang rumpai ungu susah untuk ada stock kerana kawasan (sabah) sedang musim hujan. so pengeringan terus tidak dapat dibuat..yang kuning ada banyak stok baru sampai....



Ok info terbaru ni kan nak share ngan semua Ibu Collagen ni mampu menambah rawan tulang, kepada sesiapa yang selalu sakit lutut atau sendi, amat di galakkan pengambilan ibu collagen ini..boleh juga hadiahkan kepada ibu atau ayah yang selalu je sakit2 lutut. In Shaa Allah KESIHATAN MEREKA BERTAMBAH BAIK

Mempunyai PH bernilai 7.6. Jika diamalkan seharian kulit akan nampak semakin cerah/putih, dalam masa seminggu akan nampak kesannya especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin.


 
  
HARGA:RM?? Special tau beli sepaket Pure Marine Collagen get free 1 pc sabun slimming USA lagi, harga kat luar sabun ni RM10 ke atas tau..muka cantik, badan pun boleh slim gitu..In Shaa Allah. Kalau nak order, jangan segan2 email or sms ya..:) Nak beli per kg pun boleh, email je nanti saya bagitau harganya. Kalau ada yang nak beli GRED AA pun boleh.


 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada