DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

SNE Kapsul ajaib dan Fenomena Ajaib Beautskin..








Akak pasti ramai  sudah mengetahui kehebatan dan kemujaraban BE untuk kecantikan, keremajaan dan  pencerahan kulit kan so akak kira entry kali ini ialah untuk menjelaskan beberapa perkara yang akak rasa perlu di perjelaskan untuk adik2 yang nak cantik gebu tu.. Bukan apa akak  sebenarnya risau melihat adik2 yang kat luar sana yang sememangnya  nak cepat kelihatan cantik, kekal cantik dan muda. Betul, ADIRA AF cantik dengan BE. Tapi bukan dengan BE semata-mata tau tapi dengan set lengkap iaitu SNE, EXCEL TEA dan BE. Jadi perubahan ADIRA adalah maximum. Namun begitu masih ada yg sms akak tanya "Saya nak beli BE je, tak boleh ke, nak makan sekotak dulu kak tgk cam mana?" Ha bila dah cuba sekotak dan bila tak ada apa2 kesan mula lah rasa tension, rasa nyampah tak jadik macam Adira pun!! Ok nak tau rahsia Adira sekarang untuk adik2 ni biar akak citer sikit kenapa kena ambik yg asas dulu iaitu SNE Kapsul dan EXCEL TEA.
SNE ialah produk utama SNE Marketing Sdn Bhd, kandungan buah "ajaib" iaitu SEABUCKTHORN lebih tinggi berbanding produk-produk SNE Marketing yang lain. 
Khasiat SNE ESSENCE secara umumnya untuk :
  1. Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya
  2. Meningkatkan fungsi sistem imun
  3. Mencegah pelbagai jenis penyakit sistem pencernaan
  4. Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrrovaskular 
  5. Mencegah jangkitan influenza
  6. Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan
  7. Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh sinaran dan pengoksidaan
  8. Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekological (paling bagus untuk wanita)
  9. Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak
  10. Meningkatkan kesihatan kulit dan menangguhkan proses penuaan.
EXCEL TEA pula merupakan produk terbaik untuk;
  1. Menyingkirkan toksin dalaman
  2. Menyingkirkan toksin luaran
  3. Melegakan sembelit
  4. Mengurangkan tahap lipid darah
  5. Melindungi hati dan pundi hempedu
  6. Menentang serangan virus
  7. Meningkatkan tekstur kulit
  8. Menyingkirkan lemak dan membantu melangsingkan tubuh badan
  9. Menangguhkan proses penuaan.
Sebagai pengedar sah dan stokis SNE Marketing, akak boleh je jual sebab memang produk laris kan, tapi apa gunanya jika akak tak beri sebarang nasihat, tips atau info untuk anda yang mahu kelihatan cantik, kulit gebu dan pada masa yang sama sihat tubuh badan In Shaa Allah. Beautskin Essence memang terbaik untuk anda, tapi biarlah betul caranya di mana anda dpt manfaat dan keberkesanannya. Yang pasti akak akan rasa gembira bila adik2 mendapat perubahan yang di ingini dan berbaloi dengan wang yang dikeluarkan. Orang kata biarlah effecktif dan masa yang sama pelaburan kita tu berbaloi dan puas hati. Akak bukannya apa, tak nak lah nanti di akhirnya bila tak gebu macam Adira dah salahkan BE kata tak berkesan. Semua produk SNE ada tindak balas pemulihan, tidak dapat tidak kita perlu bersabar dan istiqamah. Ok senang je proses nya, ikut je step yang betul iaitu:

a) Proses Buang Toksin  - SNE dan Excel Tea
  Jika darah tak bersih dan kotor sel badan tidak mampu menyerap BE 100%. Betapa ruginya kan jika hanya 60% diserap. Akak harap adik2 buat lah kajian dulu ye, baca kelebihan SNE dan Excel Tea ni dulu sebelum membuat keputusan untuk mencuba. boleh baca post2 akak yang terdahulu mengenai SNE di sini dan Excel Tea di sini.

b) Proses Mencerah dan Menghaluskan Kulit - Beautskin Essence
Ok bila dah selesai buang toksin dalam badan, so bolehlah ambil BE untuk proses mencerah, menghalus dan menggebukan kulit. In Shaa Allah sistem badan kita yang dah sihat dan bebas dari toksin dah boleh menyerap BE dengan lebih berkesan lagi.

Ok untuk adik2 yang kekurangan budget, akak cadangkan ambil SET ASAS dahulu.



SET ASAS
SNE ESSENCE dan EXCEL TEA
 
Tapi kalau adik2 ada ambil produk2 luar untuk buang toksin, boleh je order BE terus, tak ada masalah. Seeloknya makan 2 kotak BE sebulan untuk dapat best result, tapi kalau tak mampu boleh cuba 1 kotak dahulu.

 
SET LENGKAP
SNE ESSENCE, EXCEL TEA dan BEUTSKIN ESSENCE



UPDATE: TRIAL PAKEJ JUGA ADA. FREE KEAHLIAN.  BOLEH TENGOK DI STICKY POST UNTUK HARGA PAKEJ PERCUBAAN..

Soalan POPULAR

 Ibu mengandung boleh makan Beautskin Essence tak? Tidak di galakkan sebab masa mengandung hormon dan sistem dalam badan banyak yang berubah. Seperti yang akak bagitau BE ni antara lainnya menstabilkan hormon.

Ibu menyusukan bayi boleh makan tak? Boleh, tapi dalam kadar minima sahaja iaitu makan sebiji pagi dan sebiji malam. Sebenarnya, kandungan BE adalah herba dan sifat herba biasanya panas. Jadi di nasihatkan minum air putih banyak sebab ibu menyusu boleh kekurangan air dalam badan seterusnya mengurangkan kandungan susu dalam badan. Tetapi BE telah dikelaskan sebagai makanan tambahan dan bukan ubat, ramuan asasnya ialah herba semulajadi tumbuh-tumbuhan. Paling menariknya lelaki pun boleh mengambilnya untuk membantu menyeimbangkan hormon.

Bagaimana dengan dos? Standard dos ialah 2 biji pagi dan 2 biji malam. Tapi takde masalah kalau mahu makan banyak, contohnya 4 biji pagi dan 4 biji malam. Seperti yang selalu akak cakap, makan banyak lebih cepatlah kesan perubahannya. Itu sahaja, tanpa kemudaratan kesihatan. Cumanya mungkin kekangan budget seperti yang akak jelaskan di atas..:)Paling penting air kosong kena minum banyak ye untuk mendapatkan kesan yang optimum hasil pembuangan sisa toksin yang maximum.
Last sekali, Sihat itu Cantik. Bila kita sihat, darah kita bersih dan In Shaa Allah kulit badan dan wajah akn berseri-seri nanti.:)
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada