DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Trial Pack untuk B'Young - Special Price




Salam,

Ada customer yang tanya pada saya tentang produk B'Young..mahu hadiahkan pada ibu tersayang, tapi bila tengok harga mahu tercekik sekejap..Ye la faham harga nya boleh tahan jugak kan..kita pun dok terfikir-fikir  nak keluar duit segedebuk memang ketar2 gak la..ok saya ada buat trial sachets untuk anda yang mungkin tak mampu nak beli satu set kan..ok boleh lihat harga untuk trial seperti berikut:





B'YOUNG PREMIUM STANDARD

Untuk anda yg pernah mengalami penyakit kronik tetapi sudah berhenti mengambil sebarang ubat-ubatan.

TRIAL PACK (10 sachets PAGI/10 sachets PETANG/10 sachets MALAM) : RM235.00 FREE POS SELURUH MALAYSIA 

Menawarkan formulasi minuman berfungsi yang memberikan kebaikan optimum dan rangkaian nutrien premium untuk menyingkirkan, merehatkan dan memulihkan tubuh. 
B'Young Premium Standard memberikan kaitan penting di dalam diet harian anda kerana ia terus meningkatkan kesihatan anda dan pada masa yang sama membantu mempercepatkan pemulihan sel tubuh bagi menghasilkan keadaan optimum bagi tenaga muda yang diperbaharui.
Minuman berfungsi yang menakjubkan untuk kebaikan kualiti premium sebenar yang ideal untuk pengambilan harian - alami tenaga, kemudaan dan kesihatan yang baru setiap hari. 
 
B'YOUNG SUPREME GOLD 

Untuk anda yg masih belum mengalami penyakit kronik.

TRIAL PACK (10 sachets PAGI/10 sachets PETANG/10 sachets MALAM) RM290.00 FREE POS SELURUH MALAYSIA
Standard keemasan formulasi minuman berfungsi dengan tahap keterbiosediaan yang lebih tinggi, keberkesanan yang dipertingkatkan dan kualiti kaya nutriennya adalah untuk hasil yang nyata hebat.

B'Young Supreme Gold dihasilkan sebagai bekalan nutrien berkuasa dan hebat untuk menghasilkan keadaan tubuh yang sesuai bagi mengaktifkan proses awal '3R' dan untuk membenarkan penyerapan paling berkesan semua nutrien penting. Formulasi yang diperkaya dan mujarab B'Young Supreme Gold memberikan nutrien terbiosediaan optimum untuk membina kesihatan harian yang berkesan, merangsang kesejahteraan demi kebaikan yang melampaui kemampuan tambahan kesihatan yang lazim.


B'Young Supreme Gold adalah ideal diminum dalam jangka panjang bagi mendapatkan kebaikannya serta mengekalkan tahap tertinggi nilai-nilai khasiat. Kekal muda, kekal sihat dan nikmati semangat baru daripada formulasi berfungsi hebat ini. 
 
 
 B'YOUNG MAINTENANCE COURSE

Untuk anda yg sedang mengalami penyakit kronik dan sedang mengambil ubat-ubatan yg disarankan oleh doktor.
  TRIAL PACK (10 sachets PAGI/10 sachets PETANG/10 sachets MALAM): RM140.00 FREE POS SELURUH MALAYSIA 
Menguruskan penjagaan dan pengekalan kesihatan. Satu lagi pilihan untuk penyelenggaraan berterusan tubuh yang optimum. Penyelenggaraan kesihatan bermakna pengambilan harian formulasi ini bagi menikmati kebaikan luar biasa.

B'Young Maintenance Course direka khas untuk pengambilan dalam tempoh yang panjang dan ia bertindak dengan baik sekali walaupun pada kanak-kanak yang melebihi 12 tahun dan juga dewasa. Ia membantu mengekalkan keseimbangan tubuh yang sihat dengan membekalkan nutrien penting di samping meningkatkan penyingkiran toksin yang berbahaya daripada tubuh.

 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada