DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Cara Ambil Tathion Tab Yang Betul



Salam,

Ramai juga yang bertanya cara makan Tathion Tab yang betul dan nak nampak pinkish. Ok kat sini akak bagitau cara makannya ya..

1) Maksima ambil tab : 2 biji pagi selepas breakfast dan 2 biji malam selepas dinner untuk sebulan.

*Untuk yang mengalami kulit bermasalah seperti jeragat dan akne teruk disarankan ambil 4 biji sehari. Untuk penyakit yang lain seperti diabetis/rambut gugur/penat) 2-4 biji sehari.

2) Masuk bulan yang kedua, boleh kurangkan makan tab menjadi 3 biji sehari, sehinggalah mendapat kesan yang adik2 nak, kalau rasa macam tak putih pinkish lagi, teruskan ambil 4 biji sehari :)

3) Lepas dah cun putih pinkish, boleh maintain makan tab 2 biji sehari..:) Akak sarankan makan sekali dengan 500 mg Vitamin C  untuk beri kesan yang lebih memuaskan.

 PENTING!!


1) Minum air kosong yang banyak (minimum 2.5 - 3 liter sehari) pada pengambilan minggu pertama untuk mempercepatkan proses penyingkiran toksin di badan, selepas minggu pertama kadar minum air adalah normal (biasanya ini akan dilakukan oleh badan secara automatik. Jika banyak toksin akan terasa dahaga, dah bila sudah berkurangan, rasa dahaga akan hilang dengan sendirinya.Kena ingat ya, proses penyingkiran toksin (dan proses mencantikkan kulit) akan menjadi sedikit jika kurang meminum air minggu pertama.

2) Jarakkan pengambilan air kopi/Nescafe atau apa sahaja minuman berkafein dalam satu jam. Kalau ada makan produk2 untuk detox, sila jarakkan masa dalam 8 jam sebelum pengambilan Tab.

3) Lelaki pun boleh makan Tab ye..:) Kalau muka banyak jerawat, boleh try Tab ni, In Shaa Allah.

Soalan Cepumas:
Adakah TATHION TAB  mempunyai kelulusan dari KKM?
Untuk mendapatkan pengesahan dari KKM, hanya ubat yang ada mengandungi kandungan aktif sahaja memerlukan pengesahan dari KKM. TATHION TAB merupakan makanan tambahan (SUPPLIMENT FOOD, not suppliment drugs).
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada