DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Mobile Stokis - Peluang Anda Menjana Pendapatan..




Assalamualaikum,

Ok kali ni akak nak ajak la sesiapa yang berminat menjana pendapatan sampingan daripada SNE. Malah jangan tak percaya, jika kita betul-betul berminat dan berusaha, pendapatan sampingan ini boleh mengalahkan pendapatan yang kita ada sekarang. Tapi yang pastinya, beri peluang pada diri sendiri dulu untuk mencuba. Maksud akak, cuba jadi pengedar dulu dengan membeli sekotak Produk SNE atau BE. Lepas tu cuba promote pada ahli keluarga dan rakan2. Kalau ada yang berminat, ambil order dari mereka. Semakin banyak beli, PV yang terkumpul makin banyak dan nilai bonus (RM)  akan menjadi besar. Jadi guna duit bonus je dah boleh membeli produk SNE. Jika adik2 makan SNE dan ada perubahan, ceritakan pada rakan2 pasti mereka akan teruja. Jika mereka nak beli, boleh order dengan akak beserta bayaran dan akak akan daftarkan keahlian mereka dalam kumpulan adik2 sendiri. Akak In Shaa Allah boleh berkongsi strategi atau bagaimana untuk mendapatkan pelanggan kerana sekarang ni ramai di luar sana yang mencari produk-produk SNE Marketing ini. Tambahan pula terlalu ramai orang yang nak cantik dan sihat sekaligus betul tak. Dan akak amat memerlukan pengedar-pengedar yang aktif diluar sana dari seluruh negara.  Cepat rebut peluang keemasan ini! Masih lagi ragu dengan bisnes SNE? 


Modal? Ok, minimum modal ialah 3000 PV. Di mana dalam SNE RM1 = 1 PV (lumayan!). Maksudnya RM3000 dan RM20 untuk mobile kit. Dan jika anda join sekarang, boleh menikmati penjimatan menerusi pakej promosi sekarang dengan minimum RM 3,600. Boleh dapat lebih banyak produk dan lebih banyak penjimatan. Pakej promosi RM 1,200 dengan masing masing 1000PV ialah: 
 
 
  1. 3 kotak SNE + 2 kotak EXCEL TEA + 2 kotak SEABUCK ACTIV + 3 BEUTSKIN atau
  2. 3 kotak SNE + 2 kotak EXCEL TEA + 2 kotak SEABUCK ACTIV + 3 WIS D atau
  3. 3 kotak SNE + 2 kotak EXCEL TEA + 2 kotak SEABUCK ACTIV + 3 ARTERCARDY atau
  4. 3 kotak SNE + 2 kotak EXCEL TEA + 2 kotak SEABUCK ACTIV + 3 REBOND


 Jadinya, dengan membeli 3 pakej di atas secara automatik anda telah menjadi stokis bergerak SNE!  Dan, secara automatiknya nama anda akan tersenarai dalam blog ini dan menerima tunjuk ajar yang sewajarnya daripada akak dan leader hebat yang lain In Shaa Allah. Apa yang penting anda mahu belajar, berusaha dan bekerja keras dan kami  akan berikan sepenuh KERJASAMA dengan anda. Anda memang takkan rugi, kerana apa? SNE kalau dulu nak jual sekotak pun susah tau, sukar nak cari pelanggan tapi sekarang ni pelanggan yang cari kita :) Jadi rebutlah peluang keEMASan ini. Gunakan kelebihan teknologi yang kita ada, macam Facebook & Blog. Akak akan cuba sedaya upaya memberi bimbingan dan apa yang penting kerjasama untuk kita sama2 mencapai kejayaan dan rezeki dalam perniagaan SNE ini.
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada