DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Pakej Jimat 3 kotak BE + 3 Kotak SNE :FREE 1 kotak Excel Tea!!



Assalamualaikum semua..

Ok nak beli Beautskin dan SNE pada harga ahli? Inilah masanya! Yang best boleh share beli dengan kawan2, share duit postage, kan dah jimat! Ok pada sesiapa yang nak beli dengan harga ahli, leh tengok kat bawah ni..



Ok kalau nak kira leh buat kiraan matematik ni:

3 kotak Beautskin : RM200 sekotak (harga ahli) x 3 kotak : RM600
3 kotak SNE Kapsul: RM180 sekotak (harga ahli) x 3 kotak: RM540
TOTAL: RM1140.00 

Kalau harga PASARAN: 
3 kotak Beautskin : RM240 sekotak x 3 kotak: RM720
3 kotak SNE Kapsul ; RM220 sekotak x 3 kotak: RM660
TOTAL: RM1380.00

PENTING: BELUM MASUK KOS POS YA.


JIMAT RM 240!!!

HA yang paling best akak nak bagi FREE 1 KOTAK EXCEL TEA!!YA FREE!!!


Sebarang pertanyaan boleh sms atau email akak ya. Ni peluang keemasan ni, Excel Tea pun harga RM90 tau (harga pasaran) ni pulak akak nak bagi FREE! Memang tak boleh di lepaskan..:)

 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada