DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Pure Marine Collagen gred AAA Ungu banyak nutrisinya..




Ok hari ni akak nak update sikit tentang Pure Marine Collagen ni. Stok Ungu GRED AAA dah ada ya. Fuh punyalah lama nak dapat kan stok ungu ni, tanya sana sini asyik tak ada stok je, stok terhad lah macam2 lagi. Ok kepada sesiapa yg nak PMC Ungu GRED AAA ni cepat2 sms akak ok! Stok terhad ni..


            100 gm 1 Paket PMC GRED AAA UNGU RM35 SEM / RM40 SBH SRWK
           100 gm 1 Paket PMC GRED AAA KUNING EMAS RM30 SEM/RM35 SBH SRWK
          
Selalu dapat soalan ni dari customer, ok dah letak kat atas ni..so harap boleh faham ye..

Satu lagi soalan dari Customer:

" Bila saya makan PMC ni makin banyak pula jerawat naik kat muka saya, kenapa ya?"

Ok ni jawapannya :

" Teruskan Mengambil Pure Marine Collagen. Itu tindakbalas hasil dari makan Pure Marine Collagen.Healing Crisis berlaku kerana pembuangan toksin sedang berlaku di dalam badan. Seeloknya rajinlah mencuci muka dan pakai masker Pure Marine Collagen.Insyaallah jerawat akan kecut dan hilang"


 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada