DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Dr Glow Skincare untuk kulit flawless dan glowing amat sepadan dgn tabita :)








 DR GLOW semakin menyengattt dan pasti yang terbaik uolllss :)

 1 set dr GLOw terdiri dari:

 1)flawless cream dari sumber kettle placenta (lembu) di mana khasiat utk mencantikkan,mencerahkan,meganjalkan,melicinkan mmg tinggi sgt2! Alami perbezaan dlm masa beberapa hari sahaja..lembut je muka especially asal mcm kertas pasir.

2)DR GLOW instant whitening GLUTA Serum especially yg nak sgt muka tu glowing cerah berseri bole di gunakan sbagai end apply iaitu sebelum segala cream yg anda apply sebelum tdur or sebelum keluar rumah, serum juga penting untuk peningkatan vitamin dalam kulit!
Harga mmg hebat!!

Lagi satu TESTIMONIAL DR Glow!!! Setelah lebih 1000 set terjual! We are so happy selling the best products for the best people
★★★★★★★★★★★★
MEREKA SEMUA BERPUAS HATI DGN HASIL DR GLOW!! SETIAP HARI SENTIASA MENDAPAT PUJIAN N REPEAT ODERS! BERIKAN DR GLOW PELUANG UTK MENGUBAH KULIT WAJAH ANDA TERUTAMA KULIT YG:

■KUSAM
■GELAP
■TAK SEKATA
■TAK GLOWING
■PORI2 BESAR
■PARUT2 JERAWAT
SEKALIGUS LENYAP..
DR GLOW 1 SETS DATANG DGN SERUM WHITENING DAN FLAWLESS PLACENTAL CREAM

NAK ORDER? BOLEH WHATSAPP DGN KOD 'DR GLOW' ke 0133725748 :)
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada