DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Jom iklankan produk anda di spshops hanya RM10..berniaga dapat, income pun dapat :)



DAFTAR PERCUMA DI SINI:

 Ok ni nak tunjuk income akak ok..semalam baru je register, tapi hari ni liba check akaun tak sponsor orang, tak payah beli barang dah dapat RM0.80. Terkejut gak :)



Dari mana datang bonus if duk diam sahaja tanpa menaja...? Kalau join RM10 dapat RM1000...? Biar betul...? Ok meh nak bgtau..Anda harus faham apa itu SPSHOPS..

Ini satu lagi contoh mereka yg tak menaja sesiapa tapi dapat bonus free je:


Spshop adalah portal iklan same mcm mudah.com. Cuma spshop bg peluang kt jana pendapatan.

Modal serendah 

rm10 ....1 lot kedai
rm60 ....4 lot kedai 
rm160...9 lot kedai

Klu ajak kwn2 kita dpt

RM10 dpt rm5
RM60 dpt rm30
RM160 dpt rm80

Klau kita msk x buat apa2 

RM10 dpt RM0.50
RM60 dpt RM1.50
RM160 dpt RM3.50



SPshops.com adalah satu portal shopping online terkini yang unik, di mana pihak peniaga boleh menjual apa sahaja jenis perniagaan yang halal di sini dan system web shopping chart yang canggih dan mempunyai system infinity referral.

Dengan hanya modal serendah RM10 sahaja, anda mampu jana income tanpa menaja sesiapa, dan jika anda ada bisnes online, inilah peluangnya coz anda diberi website percuma untuk promote produk anda... Dapat jana keuntungan dari hasil jualan produk, dan juga dapat bonus dari team spshops, menarik kan.. so apa tunggu lagi, modal RM10 sahaja...
 
Apa anda dapat bila bayar RM10?

1.Satu ruang iklan untuk anda iklankan apa jua perniagaan anda, anda hendak iklan 2-3 perniagaan anda, anda boleh tambah unit. Satu unit RM10.

2.Bonus Tajaan.
Anda perkenalkan ahli, anda dapat RM5 bonus tajaan.
Anda kenalkan kepada 2 rakan, sudah dapat balik RM10.
Anda boleh taja seberapa ramai ahli.
Kalau anda ada 2-3 unit, anda boleh letak tajaan ikut unit anda pilih.

3.Bonus Auto Placement.
Anda dibayar rm0.50 setiap kali ahli diletakkan dibawah anda melalui auto placement.

So, kalau join RM10, duk diam saja dapat RM1000 adalah bonus dari auto placement dari company... Tempoh dapat duit, bergantung pada kadar kemasukan ahli....

NAK CUBA DAFTAR PERCUMA DULU DI SINI



Kalau beriklan di mudah.my kita dapat promote produk kita. Kalau beriklan di SPShops kita juga dapat promote produk kita. Bezanya cuma kita akan dapat bonus bila kita beriklan di SPShops.

Soalan-soalan yang mungkin ditanya:
1.Saya tiada produk untuk diiklankan. Apa perlunya saya sertai SPShops ini?.
Jawapan:
Tidak mengapa jika tiada produk. Kita boleh jadi affiliate/salesman untuk sharing dengan rakan-rakan untuk sertai SPShops. Jangan risau, bila anda kenalkan pada mereka anda dapat bonus sponsor juga bonus matriks.

2.Saya ni tak pandai cari orang. Rugi kalau keluarkan duit RM10 atau pump RM160 terus tu.
Jawapan:
In Shaa Allah tidak rugi. Anda tetap dapat bonus matriks hasil limpahan dari atas yang disusun oleh sistem. Cepat atau lambat anda tetap dapat. Yang penting perlu kesabaran yang tinggi untuk terima bonus matriks tanpa menaja ini
.
3.Berapa yang saya dapat kalau tidak menaja?
Jawapan:
Anda akan dapat seperti di bawah ini secara berperingkat bergantung kepada kemasukan member yang melimpah dari atas:
RM10--> Potensi mendapat sehingga RM1K( 50 sen/level)5 x10 level
Rm50--> Potensi mendapat sehingga RM5K( RM1/level) 2x 20 level
Rm100-->Potensi mendapat sehingga RM10K( RM2/level) 2 x 20 level
Penerangan:
Sertai RM160 di plan forced matrix, lot kita akan di pecahkan pada 3 bahagian iaitu RM10, RM50 dan RM100. Seperti kita ada 3 tabung. Setiap ahli yang sertai RM10, RM50, RM100 selepas kita sertai, tabung kita di lot RM10 akan terisi 0.50 sen sehingga RM1K,lot RM50 terisi RM1 sehingga RM5K dan lot RM100 akan terisi RM2 sehingga maksima Rm10k.

4. Berapa lama saya akan dapat keuntungan jika tidak menaja iaitu menjadi ahli pasif je?
Jawapan:
Berapa lama? Ikut kelajuan kemasukkan ahli baru di SPShops.
Rakan-rakan tidak perlu risau kerana SPShops ini buat business. Bukan rolling money. Company ada payout.

5. Baiklah saya faham tentang kalau saya tidak menaja. Bagaimana pula kalau saya nak sharing dengan rakan-rakan?
Jawapan:
Tahniah jika anda hendak menjadi ahli aktif. Anda akan dapat bonus tajaan seperti di bawah ini:
Join Pakej Rm10 / Menaja Dapat Rm5
Join Pakej Rm50 / Menaja Dapat Rm25
Join Pakej Rm100 / Menaja Dapat Rm50
Join Full Pakej Rm160 / menaja dapat rm80

Setiap Pakej Boleh Upgrade secara berperingkat bermula dari pakej RM10 dan seterusnya.

Jika anda join pakej RM160.. kemudian anda ajak 2 orang untuk join RM160 juga sudah balik modal....

Berminat utk buat income harian bersama saya?
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada