DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Only Dr.Glow Touches my skin NaK KULIT mcm ni! One of our inhouse model Dr Glow!






★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Get your DR GLOW FLAWLESS SET NOW ONLY RM150 FREE POS SELURUH MALAYSIA FOR 2-3 MONTHS USAGE:)

KALAU GUNA ANY PRODUCTS BOLEH MIX DENGAN DR GLOW SET GUNAKAN 1 MINGGU BERTERUSAN SEBELUM TIDUR NYENYAK!
 
DR GLOW FLAWLESS SET ADA 2 ITEMS IAITU FLAWLESS Bio Aha CREAM AND GLUTHATHIONE WHITEN SERUMS. ALAMI PERUBAHAN SE AWAL 3 HARI! TIDUR LENA BANGUN TERPESONA!

 Caranya gunakan setiap hari pd minggu pertama sebelum tidur. Selepas cuci muka pakai serum dr glow kemudian sapukan cream dr glow sblm tidur selama seminggu. Kemudian masuk minggu kedua dan seterusnya pakai dlm 2 atau 3 kali seminggu. Memang Jimat uolls..

1 set Dr Glow terdiri daripada cream glowing dan Gluta whitening Serum!1 minggu nampak ye glowing dan mampu selesailkan masalah:

Eye bag
Kulit kusam
Kulit gelap
Kulit tak licin
Bekas jerawat
Bekas parut
Kulit flawless
Cerah kan kulit dgn sekata
Bersih kan kulit
Kecilkan pori2
Glow kan kulit n mcm2 lg

1 set DR GLOW terdiri dari:

1)flawless cream di mana khasiat untuk mencantikkan, mencerahkan ,menganjalkan,melicinkan memang terbaik! Alami perbezaan dlm masa beberapa hari sahaja..lembut je muka terutama kulit muka asal mcm kertas pasir.

2)DR GLOW instant whitening GLUTA Serum especially yg nak sgt muka tu glowing cerah berseri boleh di gunakan sbagai end apply iaitu selepas segala cream yg anda apply sebelum tdur or sebelum keluar rumah, serum juga penting untuk peningkatan vitamin dalam kulit!

Ramai artis2 popular sgt2 happy berpuas hati dgn hasil Dr GLOW kerana kulit semakin cerah berseri2 licin halus mulus bak kulit telur! Senang nak makeup n tak makeup pun still glowing dan berseri2 dgn tujuan nak smua org cantik mulus Flawless dan paling penting kulit makin sihat!!!

★★★★★★★★★★★★
RM180 PER SET NORMAL PRICE
NOW PROMO RM150 PER SET FREE POS SELURUH M'SIA

TO ORDER:

1) PLEASE WHATSAPP / WECHAT KOD 'DR GLOW' KE 0133725748 SURAYA. NO SMS YA

2) ATAU SMS KOD 'DR GLOW' ke 0196261578
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada