DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

pakej kombo tabita set eks + dr glow unt kulit cantik dan gebu...



1 week results!!

Get your DR GLOW FLAWLESS SET NOW
KALAU GUNA TABITA OR APA PRODUCTS BOLEH MIX DENGAN DR GLOW SET GUNAKAN 1 MINGGU BERTERUSAN SEBELUM TIDUR :)


Pakej kombo set tabita eks + dr glow hanya RM400 free pos seluruh malaysia sahaja thn lama ok dlm 2 ke 3 bulan :) jimat uolls

Kalau nak yg murah boleh ambik pakej set regular + set dr glow hanya RM350 termasuk pos ke seluruh malaysia.

Baru je products ni di Perkenal kan tapi sampai SAAT ni dah terjual beribu2 sets.. Dr Glow memang terbukti melicinkan kulit, melembutkan kulit, mencerahkan kulit n sebagainya.. technology yg tggi, formula antarabangsa yg memakan cost sgt2 tggi n 100% imported.

Caranya gunakan setiap hari pd minggu pertama sebelum tidur. Selepas cuci muka pakai serum dr glow kemudian sapukan cream dr glow sblm tidur selama seminggu. Kemudian masuk minggu kedua pakai dlm 2 atau 3 kali seminggu. Boleh kecikkan pores juga.

1 set Dr Glow comes with a whitening booster serum dan 1 flawless cream.


Pakej kombo set tabita eks + dr glow han a RM400 free pos seluruh malaysia sahaja thn lama ok dlm 2 ke 3 bulan :) jimat uolls..

Nak order leh whatsapp / wechat kod ' pakej kombo tabita dr glow' ke 0133725748. Kalau nak sms guna no ini 0196261578 ok dear tq:)
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada