DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Celebriti Liza Abdullah maintain cun dengan DR GLOW..Anda bila lagi?




HA..MESTI ramai kenal primadona yg sgt3 lama berada di layar perak ni tak lain tak bukan Liza Abdullah..Dia sgt2 la happy dgn hasil Dr Glow da brp set tanpa henti dia beli and of course pengguna tegar DR GLOW :) beli dan menjadi sgt2 pada wajahnya yg halus mulus bersih flawless tanpa kedut beb!! Ur so powerful la Dr glow!
 
 

1 set Dr Glow terdiri daripada cream glowing dan Gluta whitening Serum!1 minggu nampak ye glowing dan mampu selesaikan masalah:

Eye bag
Kulit kusam
Kulit gelap
Kulit tak licin
Bekas jerawat
Bekas parut
Kulit flawless
Cerah kan kulit dgn sekata
Bersih kan kulit
Kecilkan pori2
Glow kan kulit n mcm2 lg

1 set DR GLOW terdiri dari:

1)flawless cream di mana khasiat untuk mencantikkan, mencerahkan ,menganjalkan,melicinkan memang terbaik! Alami perbezaan dlm masa beberapa hari sahaja..lembut je muka terutama kulit muka asal mcm kertas pasir.

2)DR GLOW instant whitening GLUTA Serum especially yg nak sgt muka tu glowing cerah berseri boleh di gunakan sbagai end apply iaitu selepas segala cream yg anda apply sebelum tdur or sebelum keluar rumah, serum juga penting untuk peningkatan vitamin dalam kulit!
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada