DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

sambil beriklan sambil jana pendapatan..




Nak join boleh register free kat sini: https://www.spshops.com/suraya78

Dah join tu boleh la whatsapp 0133725748 untuk pertanyaan insyaallah saya akan add anda dlm group kami untuk memberi info yg lebih terang dan jelas ok :)

Sedikit ringkasan mengenai spshops..
Spshops adalah sebuah laman web pengiklanan dan jual beli,.Ramai yang tertanya2,, macamana biz yang saya maksudkan dengan bermodalkan rm10, rm60 dan rm160..

Ok, biz ni adalah jualan tapak pengiklanan dlm laman web spshops..
rm10 untuk 1 tapak iklan,
rm60 4 tapak iklan,
rm160 untuk 9 tapak iklan..

Ok, untuk yang nak beli tapak, then duduk diam, ade ramai yang tanye, dapat ke duit? 
Duit tu sumbernye adalah share keuntungan bile ahli lain berjaya jual tapak iklan pada ahli baru. Contoh sy dah jadi ahli, hari ni sy berjaya jual tapak rm10

, so, keuntungan saya dpt rm5, dan 9 lagi ahli yang bertuah akan share balance hasil jualan saya lagi rm5.. Itu yg dinamakan share profit.
Tapi, kalau kite beli 1 tapak, org lain beli 9 tapak, mesti la org yg 9 tapak dapat lagi byk n cepat..

Semua bergantung pada hasil team kite sendiri, bile boleh balik modal?? No time frame..Tapi, untuk yang beli tapak, then nak jual tapak pada org lain, its a good choice, dapat balik modal lebih cepat, then mesti puas hati.. Anda jual lebih, anda dapat lebih..

How?? Bile anda berjaya jual tapak rm10, anda akan terima bonus rm5, bile jual 4 tapak, anda dpt rm30, totalnya 50% dari ape yg anda jual, berbaloi2 kan??

Compare dgn bile anda duk diam, rm5 tu terpaksa share dgn 9 orang, itu pon belom tentu anda yang dpt, sebab dah berpuluh ribu ahli yg ade, 
boleh nak kumpul, tapi kesabaran tu amat tinggi diperlukan..

 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada