DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Tips untuk User Tabita Skincare yg nak guna Dr Glow for the first time..yg guna skincare lain boleh follow tips ini.



Tips kepada pengguna TABITA atau skincare produk yg lain yang ingin menggunakan dr glow cara penggunaannya yang terbaik ialah:

Untuk minggu pertama SEBELUM TIDUR selepas cuci muka dgn pencuci muka, sapukan serum DR GLOW di wajah kemudian sapukan cream dr glow. Untuk yang guna tabita, tak perlu guna toner tabita. Just pakai serum dan cream dr glow sebelum tidur seminggu berturut-turut.

Masuk minggu kedua boleh start guna 2 atau 3 kali seminggu atau selang seli dgn penggunaan tabita. contoh malam ni guna tabita, malam esok guna dr glow. So uolls dah jimat kan, set tabita jimat, dr glow pun jimat tahan 2 bulan ++ :)

 1 minggu nampak ye glowing dan mampu selesailkan masalah:

Eye bag
Kulit kusam
Kulit gelap
Kulit tak licin
Bekas jerawat
Bekas parut

1 set dr GLOw terdiri dari:

1)flawless cream di mana khasiat utk mencantikkan,mencerahkan,meganjalkan,melicinkan mmg tinggi sgt2! Alami perbezaan dlm masa beberapa hari sahaja..lembut je muka especially asal mcm kertas pasir

2)DR GLOW instant whitening GLUTA Serum especially yg nak sgt muka tu glowing cerah berseri bole di gunakan sbagai end apply iaitu selepas segala cream yg anda apply sebelum tdur or sebelum keluar rumah, serum juga penting untuk peningkatan vitamin dalam kulit!

Gunakan Dr Glow sebelom tidur! Celebrity yg tak asing lg dgn suara yg sangat2 hebat n Lunak merdu and also seorang yg berjiwa mulia baik hati, wanita tabah n sabar tak lain lagi sis Alyah (penyanyi popular) sgt2 happy berpuas hati dgn hasil Dr GLOW kerana kulit semakin cerah berseri2 licin halus mulus bak kulit telur! Senang nak makeup n tak makeup pun still glowing and berseri2.


 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada