DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Datin Arianie isteri kepada Dato Hattan pengetua AF pun pakai Dr Glow ;)





Panas2 dptkan segera produk drglow HD yg sememangnye terbaik :)
Datin arianie isteri kepada pengetua af 2014 dato hattan menggunakan produk terbaik ini  ini testimoni datin arianie sendiri:

NO FILTER YER n NO MAKEUP YE!:-)
Ok lah sebenarnye lama dah nak bagitahu tapi shy.. tapi sebab ramai asyik tanya pakai apa makin glowing and flawless.. ini lah rahsia terbesar nye.. tiap malam selepas mencuci wajah guna Dr Glow flawless set syukur alhamdulilah kulit semakin2 flawless glowing setiap kali bangun tidur.. senang je sebelum lena guna serum and flawless cream supaya anda tidur lena dan bangun terpesona boleh rasa macam baby skin..lembut je.. TAMPIL jelita rahsia wajah cerah licin berseri setiap hari n tak perlu makeup yg tebal utk menutup segala yg tak di ingini.. insha Allah :)

Boleh whatsapp 0133725748 ye :) kalau nak order atau beli borong pun boleh hihi
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada