DR GLOW SKINCARE BEAUTY

DR GLOW SKINCARE BEAUTY

Floral Mask In The House..Harga murah2 je..









Masuk Paper Kosmo lagi!! Ada KKM, halal dan selamat digunakan :) masker peel off PERTAMA di malaysia berwarna PURPLE dgn haruman lavender utk mhapuskan whitehead / blackhead :) Yang nak cuba Floral Mask ni boleh whatsapp 0133725748 ok..



HARGA satu: RM39.90 +Pos RM6 SEM / RM10 SS
HARGA dua tiub: RM80 (Jimat RM11.80) Free Pos Semenanjung / +RM5 Sbh Swk

 



muka  jerawat byk dan besar pon boleh pakai.. 1 fungsi utamai floral mask ia akan mengecutkan jerawat dengan cepat

kulit saya sensitif. boleh guna ke ?
boleh tak de masalah utk kulit sensitif.. floral mask sesuai utk semua jenis kulit

sakit tak kalau tarik floral mask ni ?
99.99% customer mengata tidak sakit seperti masker hitam di pasaran.

apa fungsi utama floral mask ?
fungsi utama untuk mhapuskan whitehead/blackhead,mengawal kulit berminyak dan mengecut / mengurangkan jerawat

floral mask boleh kurang kan parut / jeragat ?
tidak boleh . pakai dlm msa 30 mint.. 1mggu sekali.mustahil parut n jeragat akan hilang bgitu cpt

floral mask boleh putihkan kulit.?
tidak boleh.. kami tidak memasuk ejen memutih kedlm masker kerana setgh2 customer suka pakai masker pada tmpt bermsalah saja..contoh hidung..
nnt hidung saja putih.. pp hitam.. jd kuda belang hehe

apa bahan utama floral mask
bahan utama floral mask adalah arang .
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv
 

TABITA Beauty Store Copyright © 2013 Cosmetic Girl Designed by TABITA Beauty Store | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada